woensdag 11 april 2018

Zondag 15 april, Garage Verkoop, Pastoor Oomenstraat 24

KoRije Garage Sale: prachtige spullen voor een lage prijs

Afgelopen zaterdag was het al een komen en gaan van mensen bij de garage van KoRije koorlid Bertha Dijkstra. Koorleden brachten mooie spullen, soms zelfs nog in de verpakking, die ze al maanden verzamelen om tijdens de Garage Sale op 15 april te verkopen. De opbrengst is voor de KoRije kas. Het koor doet er van alles aan om zondag weer veel bezoekers te trekken.

Zo wordt de garage omgetoverd tot een echte winkel, waar de spullen mooi worden uitgestald op rekken of tentoon worden gesteld onder de partytent op de lange oprit. “We hebben de voorgaande 2 jaar gemerkt dat mensen dat echt waarderen en verbaasd zijn hoe mooi geordend we alles aanbieden”, aldus Bertha. “We hebben ook dit jaar echt weer heel mooie spullen in de verkoop, waarmee we onze slogan ‘Exclusiviteit voor een lage prijs’ opnieuw eer aan doen. Van een bijzondere kapstok tot een bureaustoel, van keukenspullen tot een verzameling lampen, van woonaccessoires tot puzzels, mooie rugzakken, een fiets, een hondenbench en nog heel veel meer.”

Kleding passen in de kleedkamer

Ook voor mooie tweedehands kleding en schoenen kun je bij de KoRije garage dit jaar weer goed terecht. Aan alles is gedacht. “We hebben zelfs een provisorische paskamer achterin de garage gemaakt en er is een grote passpiegel” vertelt Bertha. “De kleding hangt mooi op haakjes aan kledingrekken, dus je hoeft niet in bakken te graaien om iets te vinden.”

Loterij

Ook dit jaar organiseert KoRije weer een Garage Sale Loterij met maar liefst 3 verschillende prijzen: 2 gratis privé-zanglessen van dirigent Ralf, voor 2 personen gratis koffie/thee met iets lekkers erbij in Lutske’s Theetuin en een gratis buskaartje naar Middelburg, waar KoRije op 3 juni meedoet aan het VOLkoren festival. Bezoekers kunnen zelf aangeven voor welke prijs ze mee willen dingen. Een lot kost 1 euro en je mag natuurlijk zo vaak meedoen als je wilt. De trekking vindt plaats op maandagavond 16 april tijdens de koorrepetitie.

Optreden om 13 uur

En als een koor iets organiseert, mag een optreden natuurlijk niet ontbreken! Daarom trakteert KoRije de bezoekers om 13 uur op een aantal leuke liedjes met live muziek. Lekker even samen zingen op de oprit bij de buren. “We hebben er allemaal echt weer veel zin in”,  vertelt Bertha. “De vorige 2 keer was het zo gezellig, met veel aanloop, leuke reacties en een mooie opbrengst. We doen er alles aan om dat dit jaar te evenaren.”

Wij verwelkomen je graag op zondag 15 april in onze KoRijegarage!Geen opmerkingen:

Een reactie posten